10 Ocak 2008 Perşembe

ucuz yurt turu

Amsterdam
Sınırsız ve ilginç eğlence hayatı, lale bahçeleri, müzeleri ve daha birçok şeyi ile değişik hayatlar yaşayabileceğiniz bir şehir. AMSTERDAM BİLGİLERİ Uçuş süresi : 3.5 saat (İyi uçuşlar ) Para birimi : Euro Yüzölçümü : 1,342 kilometrekare Saat farkı : Lütfen Saatlerinizi 1 saat geri alın. Resmi dil : Resmi dil Felemenkçe (Dutch) İngilizce, Almanca ve Fransızca yaygın olarak kullanılıyor. Sıcaklık : Yaz aylarının yumuşak bir havası vardır. Kış; soğuk ve kar yağışlı geçe .
Bali Adası
Eşine az bulunur kumsalları, tapınaklarını ve daha birçok özelliği ile Bali... BALİ ADASI BİLGİLERİ Uçuş süresi : 13 saat ( İyi yolculuklar ) Yüzölçümü : 5561 kilometrekare Para birimi : Endonezya Rupiahı Resmi dil : Bahaya Endonezya'cadır. Ancak İngilizce genellikle bilinir Saat farkı : Lütfen saatlerinizi 5 saat ileri alın. Sıcaklık : Kasım- Mayıs arasında olan yaz aylarında sıcaklık ortalama 27-35 C Kışın ise sıcaklık 18-25 C arasındadır. Her mevsim yağmur yagar
Bangkok
Budizm inançları, değişik alışveriş tarzları,kumsalları ile Bangkok... BANGKOK BİLGİLERİ Uçuş süresi : 9 saat (İyi uçuşlar) Para birimi : Baht Yüzölçümü : 1,56,2 kilometrekare Nüfus : Yaklaşık 7 milyon. Saat farkı : Lütfen saatlerinizi 5 saat ileri alın. Resmi dil : Thai'dir. Çince ve İngilizce genelde anlaşılır. Sıcaklık : Ülkede sıcak ve nemli Muson iklimi hakimdir. Bangkok'ta yıllık ortalama sıcaklık 25-30 derecedir. Haziran-Ekim: Tropik Yağmurlar yağar. Kasım . .
barcelona
Açık hava müzesi tadında olan bu şehirde, kendinize ait bir çok şey bulabilirsiniz. BARCELONA BİLGİLERİ Uçuş süresi : 3.5 saat Para birimi : Euro Yüzölçümü : 487 kilometrekare Saat farkı : 1 saat geri Resmi dil : İspanyolca, Katalunca Fransızca ve İngilizce genellikle bilinir Sıcaklık : Ülkenin genelinde kışlar soğuk, yazlar sıcak ve kuru geçen bir iklim hakimdir Nüfus : Yaklaşık 1.6 milyon Vize : İspanya Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır.

Hiç yorum yok: