10 Ocak 2008 Perşembe

ucuz yurt turu2

Budapeşte
Tarihi geçmişi, şifalı suları ve Tuna nehri ile ikiye bölünen büyülü sehir, Budapeste... BUDAPEŞTE BİLGİLERİ Uçuş süresi : 2 saat (İyi uçuşlar) Para birimi : Forint'tir ama euro da yaygın olarak kullanılır Yüzölçümü : 93.036 kilometrekare Saat farkı : Lütfen saatlerinizi 1 saat geri alın Resmi dil : Resmi dil Macarca'dır. Genel olarak ingilizce bilinir Sıcaklık : Ilıman ve kuru bir iklime hakim olan şehirde, kış aylarında sıcaklık -4 ile 10 derece arasındadır. .
Cape Town
Güney Afrika'nın bambaşka bir yüzü, eşsiz kumsallar akıl almaz doğal güzellikleri ve daha birçok özelliği ile Cape Town sizi tatile çağırıyor. CAPE TOWN BİLGİLERİ Uçuş süresi : 10 saat 30 dakika Para birimi : Güney Afrika Randı Yüzölçümü : 300 kilmetrekare Saat farkı : Yoktur Resmi dil : İngilizce, Afrikaans dili ve Xhosa dili Sıcaklık : Sıcak ve kuru yazları ve yağışlı ve nemli kışlarıyla Akdeniz iklimi görülmektedir. Kasım-Şubat arası yaz, Mayıs-Temmuz arası .
cenevre
Düzenli, kaliteli, seçkin bir şehirde tatil yapmak isterseniz... CENEVRE BİLGİLERİ Para birimi : İsviçre Frankı Saat farkı : Saatlerinizi 1 saat geri alın. Resmi dil : Almanca, Fransızca, Romence ve İngilizce konuşulan dillerdir Sıcaklık : Sıcaklı diğer İsviçre şehirlerine nazaran daha yüksek olduğı söylenebilir. Kışın sıcaklık ortalaması 1 derece, yazın 25-30 dereceyi bulur. Nüfus : Yaklaşık 180,000 Vize : Cenevre Türk vatandaşlarında vize istemektedir. Ö .
dubai
Bir yanda arap dokusu bir yanda modernlesmis Avrupa kültürü.. Bir yanda ıssız uzanan çöller, bir yanda cıvıl cıvıl Dubai... DUBAİ BİLGİLERİ Uçuş süresi : 4 saat( İyi yolculuklar) Para birimi : Dirhem Yüzölçümü : 3.885 kilometrekare Saat farkı : Lütfen saatlerinizi 2 saat ileri alın Resmi dil : Arapça fakat iş hayatında İngilizce konuşuluyor Sıcaklık : Kışın 25-30 derece iken yazın 48 dereceyi buluyor . Nüfus : Yaklaşık 900.000 Vize : Dubai, Türk vatandaşla .
floransa
İtalya'nın sanat merkezi olarak adlandırılan bu şehirde, geçmişe ve bugüne ait bir çok şey bulacaksınız. FLORANSA BİLGİLERİ Uçuş süresi : 3 saat (İyi yolculuklar) Para birimi : Euro Saat farkı : Saatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayın! Resmi dil : İtalyanca Sıcaklık : Yazlar sıcak ve kurak geçerken, kışlar soğuk ve yağışı geçer. Nüfus : Yaklaşık 610.900 Vize : Schengen vizesi gerekmektedir. ÖNEMLİ TELEFONLAR Nasıl telefon edilir : 00 + 90 + alan ko .

Hiç yorum yok: